United Perfection verhalen en getuigenissen

J O U W   K E U Z E  I S  M I J N   K E U Z E
M I J N   K E U Z E  I S  N I E T   J O U W  K E U Z E

Hallo,

mijn naam is Jasmien en ik moet je iets vragen.

Heb jij ooit een bijna onmogelijke keuze moeten maken?

Sorry dat ik zo met de deur in huis val. Ik ben op zoek naar mensen die (anoniem) mij hun verhaal willen vertellen. Want dat is wat ik doe. Ik verzamel verhalen om die daarna aan anderen te laten horen. Omdat ik vind dat je verhaal vertellen goed voor je is, maar ook omdat luisteren naar verhalen van anderen enorm veel voor je kan betekenen, op eender welke manier.

Ik wil het over keuzes hebben. Er zijn er die zeggen: ‘het leven bestaat uit keuzes maken’, sommigen zweren zelfs dat ‘liefde een keuze is’. Ik had daar vroeger geen benul van. Keuzes maken, dacht ik… ik volg wel mijn buikgevoel. Nu ja, ik volg nog steeds mijn buikgevoel, maar ondertussen weet ik dat ik je ook vanuit je buik keuzes kan maken.

En laat die buik nu net de omgeving zijn waar mijn vraag zich stelt.

Het gaat om de de NIP-test. Kort gezegd is de NIP-test een bloedtest die zwangere vrouwen kunnen laten doen om het risico op het syndroom van Down op te sporen.

Ben jij na een positieve test ooit voor een keuze komen te staan? Hoe ben je daarmee omgegaan? Hoe ben je tot jouw beslissing gekomen?

Wat de beslissing ook was, ik zou graag samen met je praten over hoe jij en je omgeving dat beslissingsproces hebben beleefd. Zodat we jouw ervaring in een verhaal kunnen gieten en dat delen met mensen zoals ik, die er bijna helemaal niks van af weten; met mensen die nu of later voor een gelijkaardige keuze komen te staan; met de maatschappij, omdat we het recht hebben om in vrijheid te kunnen kiezen, omdat we het recht hebben om over onze keuzes te kunnen praten.

Wil je graag meedoen met dit project?

Laat je gegevens hieronder achter en misschien spreken we binnenkort ’s af.

Jasmien (Braakbal.be)