TRILLINGEN

OVER HET MOTEN MAKEN VAN EEN BIJNA ONMOGELIJKE KEUZE

In de podcast TRILLINGEN vertellen Hannelore en Jolien over een keuze die ze moesten maken tijdens hun zwangerschap. Allebei kregen ze te horen dat de NIP-test positief was.  Hoe is hun keuzeproces verlopen en hoe kijken ze erop terug?

Verhalenmaakster Jasmien Aernout (Braakbal) ging in gesprek met Hannelore en Jolien.

Jasmien wilde horen hoe zij en hun omgeving dit beslissingsproces hebben beleefd. Ongeacht de beslissing die werd genomen.

Jasmien ging op zoek naar het begin van het verhaal, polste naar de gedachten en de gevoelens tijdens de verschillende momenten van het proces. Hoe is of was de band met de dichte omgeving, met andere contacten of met de samenleving in het algemeen? Wanneer voel(de) men zich gesterkt of wanneer schiet of schoot informatie, steun of omkadering te kort? Hoe blikt men terug/hoe kijkt men naar de toekomst?

Deze podcast delen we met mensen die er bijna niets van afweten, met mensen die nu of later voor een gelijkaardige keuze komen te staan, met de samenleving.

TRILLINGEN telt één proloog en vier afleveringen.

TRILLINGEN is een productie van Braakbal in opdracht van Vormingplus MZW, in het kader van Bloedtest , een artistiek project van vzw Wit.h en museum Dr. Guislain.

Meer info over het project Bloedtest en alle partners vind je op bloedtest.org
Muziek en sound: freesound.org (Setuniman – hifijohn – decembered – BJCurlee)
Coverbeeld: Misleidys Castillo Pedroso

www.bloedtest.org
www.braakbal.be