De UP partners.

Partners

Het kunstenaarscollectief Het Pakt 
Het artistieke concept van United Perfection werd bedacht door het kunstenaarscollectief Het PAKT. Het Pakt creëert de artistieke interventies en heeft jaren expertise met artistieke installaties in de publieke ruimte. Op een laagdrempelige manier betrekt Het PAKT het brede publiek actief in zijn werk en in maatschappelijke kwesties.

Vormingplus MZW
Sociaal-culturele volwassenorganisatie (met brede expertise om samenlevingsvraagstukken naar het grote publiek te brengen en in procesbegeleiding in deze materie) zorgt voor procesbegeleiding in het volledige traject en ondersteunt in communicatie. Vormingplus MZW bevraagt burgers door middel van enquête, werkt passende sociaal-culturele trajecten uit binnen het kader van de UP, die mede door mensen met een beperking gestuurd worden.

Konekt vzw is een beweging van mensen met en zonder beperking die opkomt voor een ableïsmevrije samenleving waar personen met een beperking verschillende volwaardige rollen kunnen opnemen in de samenleving. Konekt heeft expertise op het vlak van het versterken van mensen met een beperking om hun mening te vormen en te uiten en op het vlak van sensibilisering rond inclusie samen met mensen met een beperking,

Het Expertisecentrum Sociale Innovatie van de Hogeschool Vives heeft een sterke reputatie op vlak van veranderingstrajecten en impactmetingen. Het centrum begeleidt en evalueert de partners op het vlak van impactcreatie.

Wit.h vzw is procesbegeleider van ‘Bloedtest’, en legt verbindingen tussen de verschillende maakprocessen en superviseert de actoren. Wit.h vzw begeleidt de verschillende maakprocessen naar de tentoonstelling.

Braakbal is het speelterrein van Jasmien Aernout (Kortrijk), verhalenmaker, tekstschrijver en singer-songwriter. Ze bundelt haar passie (tekst en verhalen) en haar talent (schrijven en vertellen) in teksten, op het podium en in samenwerkingen met anderen. Braakbal gelooft in de kracht van verhalen. En in de verbindende energie van gedeelde verhalen.

Volg ons

bloedtest.org/up – facebook.com/Bloedtest.org/ – instagram.com/bloedtest

Het project wordt gesubsidieerd met steun van de Vlaamse Overheid