UNITED PERFECTION: ACTIVITEITEN.

‘Ruimte voor het onverwachte’: boekbabbel – 6 juni 2019

 

Over de Boekbabbel

Ruimte voor het onverwachte is zo’n titel die deuren kan openen in het hoofd van mensen’ dixit prof. dr. Dirk De Wachter, die het voorwoord schreef in het boek ‘Ruimte voor het onverwachte‘ van Fara vzw.

Een deurtje openen in je hoofd, dat is wat we willen doen tijdens deze boekbabbel: stilstaan bij hoe je omgaat met het onverwachte en dat laten nazinderen. Auteurs Katrien Ruytjens en Ellen van Stichel nemen je mee in hun bijzondere kijk op datgene wat ons overkomt. Het wordt een boeiende, interactieve uitwisseling met uitnodiging tot verdere persoonlijke reflectie en verdieping.

We hopen je te mogen verwelkomen!

Over het boek

Ons leven lijkt in toenemende mate maakbaar, beheersbaar, controleerbaar. Bovendien zijn we maar een klik verwijderd van het instantgeluk dat voor het grijpen ligt. Tegelijkertijd stoten we op grenzen en beperkingen. Ervaringen in kinderwens en ouderschap, in het omgaan met ziekte of kwetsuren en maatschappelijke uitdagingen zoals terreur of de vluchtelingenstroom maken duidelijk dat de controle ons ontglipt. Het onverwachte is dan een streep door de rekening. Ruimte voor het onverwachte zoekt een nieuw perspectief op datgene wat ons overkomt, zowel in het professionele als het persoonlijke leven. Het stimuleert om grote levensplannen in een ander licht te zien en aandachtig te leven.

Praktisch
  • Donderdag 6 juni 2019 – 19u30
  • CC De Schakel, Schakelstraat 8 – Waregem
  • 5€/2€
  • Inschrijven: klik hier

Deze boekbabbel is een initiatief van ‘United Perfection‘ in samenwerking met Fara vzw en CC De Schakel in kader van ‘Bloedtest‘.